Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre dikt


Låt Guds vilja ske.

Gud får komma och ta mig
de dagar jag har kvar,
Gud får komma och ta mig
all glädje som jag har.
Gud får komma och ta mig
bort från livets knog,
Gud får komma och ta mig
för nu har jag fått nog.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-26 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander