Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavakt

Ge mig
Av din
Själ

Så ger
Jag dig
Evig trohet

Vi rör
Oss framåt
I gryningen

Avskalat
Rent
Som en målnings
Landskap

Du finns
Hos mig
För evigt
Inristat

Ditt namn
Som en symbol
Som endast
Talar till
Mig

Känslostämningar
Som ständigt
Skiftar

Som trädgrenar
Böljande mjukt
I vinden

Utan att knäckas








Fri vers av Virvelvind
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-27 00:00



Bookmark and Share


    paradisihelvetet
"Ditt namn
Som en symbol
Som endast
Talar till
Mig

Känslostämningar
Som ständigt
Skiftar"

Mycket bra!
2017-08-11

    jesse james
Fint!
2017-04-27

    ej medlem längre
Vacker lyrik
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind