Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ditt liv inte blev som det va tänkt...

Det finns inget du kan göra nu för att såra henne.
Du skjuter dina skott mot hennes hjärta och de slår bara tillbaka på dig själv, du mår dåligt.

Du försöker med allt för du vill se henne lida eller vad vill du?
Men dina närmanden rinner av henne som vatten på en gås.
Du var och är ingeting för henne längre och har nog heller aldrig varit.

Hon är stark
Hennes sår är läkta för längesen, hennes hjärta bultar nu starkt och de gnistrar vackert i rött.
Och du ska veta att hon ler.
Hon ler när hon ser sin spegelbild som visar en vacker och stark kvinna.
Som lever ett liv som är äkta och är värd att glittra.
Ett liv utan dig är värt allt och hon är fri, så bara backa <3

 




Fri vers av Angel of love
Läst 536 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-04-27 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver bra och berörande ! Min V är
försvunnen sedan länge. Kan inte vi hjälpas åt att finna henne !?
2017-09-04

    ej medlem längre
Bra skrivit
2017-06-06

    Dan Myrbeck
Tänkvärt scenario..
2017-04-28

  soligajag_1 VIP
Vilken styrka och kraft i denna text.
Inte lätt alla gånger men en eloge till dig!! Kram
2017-04-28

    ej medlem längre
En ängel som rest sig och skakat av sig svekets sot. Snyggt..
2017-04-27

  Maria Sundelin VIP
Ja, det är en styrka att stå upp för sig själv
Kramar
2017-04-27

  Rise Little One
Det var ord och inga visor...
2017-04-27

  erkki
Det är nog många som upplever denna styrka. Kvar hos mannen som vill såra är bara ynkedom. Hoppas att fysisk styrka inte kommer in i bilden. Himla fin skrivet! <3
2017-04-27

  Lars Hedlin
Stark kraftfull och mycket insikts rik! kram
2017-04-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
.......så bara backa...
vilken kraft det ligger i dem orden!


2017-04-27

  ULJO
Att leva i den inre styrkan. Klokt beslut men svårt för många att få den insikten.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love