Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt


Du drabbade mej
Som en naturkatastrof
Och nu är jag på flykt
Från mina känslor
Och kaoset du lämnade kvar

Glöm inte att jag vet
Att du är väldigt intelligent
Så jag vet att du visste
Exakt vad du gjorde

Du utnyttjade min sårbarhet
Totalt medvetet
Och jag är varken dum
Eller blind

Jag visste att du visste
Vad du gjorde
Och jag njöt ändå
Och lät dej

Och nu flyr jag
Men vill inget hellre
Än att du ska
Jaga mej




Fri vers av MissFluff
Läst 305 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-27 00:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Gillar ! Du lyckas behandla ett komplicerat lidandedrama med relativt enkla ord där "naturkatastrof" klingar kvar...liksom "flykt" och "jaga mig".
2017-05-02

    ej medlem längre
denna var riktigt bra. gillar.
2017-04-30

    Sefarge VIP
Att ge och ta
Vara " medberoende"
Offerslav och åtrådd
Byte samtidigt?
Skrivna rader som
"ringer minnesklockor"
Inuti!
:)



2017-04-29

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Vackert och igenkännande sorgligt. Gillar denna mycket ?
2017-04-29

    Rafael
Utlämnande
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff