Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt vatten, vad det vardagliga, ge oss denna dag.


Bristen på dricksvatten i Sverige.

 Bristen på dricksvatten i Sverige kan skapa många liknande situationer som denna där barn både leker, och som gammal skrock barn kastas i offer syfte till vatten gudarna, jag rekommenderar länken i bild och text till civilförsvaret och brandkoren studera själva operation räddningen här en två år pojke som har ramlat i 16 m djup fontän kall vatten, chanserna överleva är i Guds händer...

 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/animatie-grafica-cum-a-fost-scos-din-putul-adanc-de-16-metri-copilul-din-teleorman-starea-sa-in-continuare-grava.html

 

 -Varma tårar beblandas med regnvatten på hennes kalla kinder,

ett välgörande saltvatten,

svalkar hennes pepparkakor svullna mörka ringar under ögon.

som plåster under brännande hetta tankar kvinna

vem det torkades upp fontäner,

fontän från huset med veranda.  

en vildsint grind tankar under en tid förbi,

 en våg ström sådan att vridningar.  

genom en serie av kalla vanföreställningar

hopp om sunset  och kvällshimlen med månen var att skaffa ljus.

vandra i mörkret natten med endast tänkt på vatten,

från egna källor och beordrade tank som skulle bli stulen.

Nätter står i långfingret på avtryckaren för att försvara sin ännu tank, tom.

kunde den avtappas, maskinister borras till ett djup av 70-80 m

för att hämta vatten.

 

april snö och regn gjorde retreater för idag

konvertering solen varm och villig.

Staden inte längre tvättas bara sopa  med vass cylinder,

jobb är bara slarviga och avsiktligt happenings.

 

på den sida av vägen en massa pengar,

är parkerade bilar, parkering förbjuden

utan en timme där ingen kan hetsar.

även för  sanitet enheten inte ur vägen.

 

Det verkar löjligt sedan förra året,

jag plocka upp flaskor med vatten, där jag är i världen,

nu ser jag vatten begränsning i landet med 7 miljöner öar,

som vill inte ge dricks till mama naturen.

av med över 200 komuner  där endast 14 med vatten,

 brunnar på genomsnittliga odds, egentligen?

 

April göra ett mirakel, och inte låta människan förgås utan vatten och namn.

 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/copilul-de-2-ani-care-a-fost-salvat-din-put-este-in-stare-grava-in-drum-spre-spital-a-intrat-in-stop-cardiac.html

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP