Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargen pt.lll

Höga träd mot skyn
Himmelen skymd
Stammarna kastade långa skuggor
Grenar som bröts under skon

Så stod han där framför mig
Med sina rovdjursögon
Gnistrande bärnsten

Hunger
Ville han blotta min kropp
Pulserande energi
tunga andetag som bröstkorgen inte kunde lyfta

Akta dig
Jag öppnar mitt gap
och slukar dig hel

förtär dig
lämnar dig

bärnstenen
ett sigill på fingret

Så vände jag på stegen
och lämnade vargen i skymningen
innan han kunde spotta ut mig




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H