Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glitter

Kort tid efter att det inte var vi längre, besökte jag min syster. Min syster och hennes vackra familj. De satt alla vid matbordet för att äta rostat bröd med nutella på. En sen lördagsfrukost. När jag klev in i hallen blev jag som förstummad . De var så vackra. Två barn, lyckliga en lördagsmorgon. Hela familjen satt samlade runt bordet och hunden satt därunder och hoppades på att några smulor snart skulle falla ner. Alla hade glitter i ansiktet. Inklusive hunden.

Jag log. Men det gjorde mig uppgiven också. Jag visste där och då att jag aldrig skulle få uppleva sena nutella-frukostar och glitter i ansiktet med dig och våra barn.

Istället ligger jag här ensam med katten vi skaffade tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-27 02:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ensamheten känns smärtsamt i denna
sammetstassar
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elsindar