Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen var kall och grå

Lika tråkig så
Så ut ville man inte gå
Men det var då som det hände det som man inte
trodde kunde hända
En förtjusande vacker ängel kom ner flygandes landande
på min balkong innan hon på balkongdörren
och fönstret knackade på med ett litet, Hallå
Hallå, är det någon hemma
Det är bara jag din skyddsängel, Emma
Då jag kunde höra hennes silkeslena underbara röst och
stämma förstod jag att det kunde stämma
Så efter att jag hade släppt in henne i rummet kunde
jag nu se att himmelen därute inte längre var grå utan blå
Ja, jag vart så himla otroligt glad över att hon kom
och hälsade på
Ett riktigt oväntat besök
För nu slapp jag ju få sitta där ensam hemma och ha det
tråkigt så, då det är mycket roligare om man är två
Ja, jag kommer ihåg att jag tänkte
Kanske, det finns en gud däruppe ändå
Tack, i sådana fall för Emma
För en vackrare och godare ängel än henne
kunde du inte sända
Hej och hå...

Dagen var kall och grå!

Ken Cassel
27/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 03:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tur att du fick så fint sällskap, då gjorde det väl inget att det var gråväder!
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel