Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i Burgos gotiska


ingen 33 : Gyllene Trappan

 

 

 

 

hittade just den gyllene trappan

 

i Spaniens tredje största katedral

 

till en förevigt låst dörr

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP