Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens sjal

 

Och jag sveper
trygghetens sjal omkring mig
Låter dess värme sprida sig
inom hela mitt väsen
Idag ska jag ta tillbaka mitt liv
Jag ska bli någon som är
Någon som blir




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-27 08:52



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket stark dikt som berör.
2017-05-02

  Janina Kaminska
Mycket stark dikt som berör.
2017-05-02

  Annie b'larsson VIP
Måste bokmärka den här, i synnerheten raden:
"Idag ska jag ta tillbaka mitt liv".
2017-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Heja Margta, bra text som förmedlar styrka och beslutsamhet!
2017-04-27

  ULJO
Trygghet bra
2017-04-27

  Annie b'larsson VIP
Trygghetens schal, tolkar jag som, det som är Du, det som ingen annan kan komma åt. När du tar på dig den vet du vem du är och vad du vill.
"Idag ska jag ta tillbaka mitt liv" - den bästa meningen jag läst av dig. Just precis så.
2017-04-27

  Lars Hedlin
Låter som en värmande sjal :) kram
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP