Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Give me just a little sign!

Reaching out for guidens

Searching all over and inside

 

Let me se some of the roads

 Show me a little glimpse

 

Reveal the direction

Give me just a little sign!

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-04-25

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-27 10:04



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Insiktsfull text där jaget söker efter vägledning. Starkt.
2017-05-02

  Cahaya
Ja de där vägarna kröker och trixar sig ibland. Men som den inkännande själ du är, så stannar du bara upp. Blundar och låter hjärtat och magkänslan vägleda dig. Den väg du väljer blir alltid den rätta, eller hur? :)
Eftertänksam text som behandlar våra allas tema nångång under livet. Vilsenheten och önskan att någon kan berätta vad man ska göra/säga eller... gå.
2017-04-29

  lila fjäderblomman VIP
Innerlig önskan om vägledning. Den finns där när du är redo för den
2017-04-28

  Ingrid Trolle
Vi står alltid inför val av väg
och ibland är det svårt ibland
är valet givet. Man stannar
upp och gör en konsekvens-
beskrivning och gör sedan
sitt val.
Du har levandgjort det här
svåra med att välja!
2017-04-28

  Marita Ohlquist VIP
När det känns rätt inom har du nått ditt mål.
2017-04-27

  ULJO
Det man söker finner man förr eller senare
2017-04-27

    ej medlem längre
Ett sökande efter det goda - du hittar det snart!
2017-04-27

  Salvation Pepper
Vill man hitta något så hittar man något!
2017-04-27

  alicja lappalainen VIP
Nej, det räcker inte att be. Man skall lämna ansökan med CV ..på svenska
:)
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin