Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder ut och in på mitt liv

Jag vänder ut och in på mitt liv
visar mitt slitna hjärta
orden flyter ut från mina händer
mina tankar töms ut
till skrivna rader
mejslade ur mitt inre

Du läser
gillar eller förkastar
applåderar eller kritiserar
jag begär inte mera än så
döm mig inte
det här är vad jag förmår




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-27 10:32



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du förmår en hel del,
skriver bra och personligt.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP