Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krossat hjärta


Regnar Syra

Det regnar syra som bränner

Känner mig lurad och ledsen

Värmen blev kyla i själen

Vad hände med du och jag mot världen?

Kärleken har många olika väder

Medveten stångar jag denna hårda vägen

För jag älskar dej...




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-27 10:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härdande
"hårdmjukt"
Berörande skriftat!
:}

2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl