Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så går dagarna

vissa dagar är långa

så som senaste söndagen var

timmarna kändes långsamma

trots att alla timmar är lika långa

andra dagar rusar timmarna

det gäller för mig att ha tålamod

lära mig

att så här känns det i mitt liv

det är svårt mycket svårt

den här morgonen har rusat i väg

det känns säkert så

för jag har en trevlig eftermiddag att se

fram emot

gå iväg några timmar

fika

spela bingo

umgås

det längtar jag till

att vissa dagar känns långa och tråkiga

är det säkert fler som känner likadant

livet går upp och ner

vissa dagar är bra dagar

andra dagar känns långa

tråkiga

och ensamma

det gäller att kunna ta vara på

dom fina möjligheterna

och glädjas åt dom

 

anits 27 april 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-27 10:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, man ska försöka göra det bästa
av varje situation. (Men det är ju inte
alltid så lätt...).
2017-04-28

  Bibbi VIP
Så är det nog för oss alla.
2017-04-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sånt är livet.Samla några uppslag och skriv
en dikt när ensamheten tränger på.
Kram TBG.
2017-04-27

  Anya VIP
Jaa precis så är det för mig med. känner igen mig i dina ord. Men precis som du så fint skriver så gäller det att ta vara på de fina minnena och dagarna.
2017-04-27

  Niliboy
Ja, varje dag är en gåva ävensom de som ärlånga. Personligen upplever jag inga långa dagar!
2017-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Håller f ö med Öknens Ros. Fullt ut.
2017-04-27

  Larz Gustafsson VIP
"Alla dessa dagar", som en bok heter...
Jag upplever för min del att tiden är på min sida, oavsett vad sm sker.

Ja, räkna de lyckliga stunderna blott, som det heter. Det handlar inte om eskapism utan om att ibland kunna vila ögonen på en krokus (skifta fokus).
2017-04-27

  ULJO
Berörs av din vilja att dela med dig
2017-04-27

  Öknens Ros VIP
förlåt...tryckte visst fel. :-/
vad bra att du har lite aktiviteter att gå på! inte alltid lätt känna sig/vara ensam, det känner nog många igen sig i. att skriva är ett sätt att få ur sig känslor och tankar, det kan vara ett sätt att skingra tankarna.

2017-04-27

  Lars Hedlin
Mycket fint tack för att du delar med dig .) kram
2017-04-27

  Öknens Ros VIP
Vad bra att du
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP