Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en text på Poeter.se


Ofärdsland

 

 

genom detta land färdas

kan med fara förenas

det gäller att härdas

mot allsköns ondheter

 

på ytan ett vackert land

under bubblar onda krafter

avundsjukan har fått fäste

dess rötter stora och starka

 

sprider sina falska budskap

löften om ära och berömmelse

allt i mänsklighetens förtecken

en dimridå läggs framför

 

var på din vakt mot dessa

var de än dyker upp

se deras vassa tänder

deras belåtna miner

 

avundsjukan sig ofta döljer

bakom vackert yttre

och själlösa meningar

besvärjelse över dessa

 

likt maskrosor trotsar de

jordens alla lagar

inget gott finns i detta

låt dem inte få fäste

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 11:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, vem kan man lita på?
2017-04-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
när du ser en maskros blomma, blad eller rot ska hälsa, med
Goddag Läkare!
trist att alt som är svenska natur besprutas och bort skövlas utan respekt, snart vatten, förbannelse kommer att hämnas på oss som nation!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP