Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

Utanför dörren trillar det enda meddelandet ner
innanför tänder du de ljus som du gömt
men du söker långsamt och ber
att finna de tankar du drömt

Dörren öppnas och slukar hela det öppna havet
innanför lyser de släckta ljusen
men du ser himlavalvet
utan att lämna de drömda husen

Egentligen att upptäcka vägen
eller att något gick förbi som
pekade ut en riktning




Fri vers av Bengt OVE Nilsson
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt OVE Nilsson
Bengt OVE Nilsson