Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propagandan har intagit deras celler

Det går inte att blunda för verkligheten
den tränger sig på med väldig kraft
den som inte fattar eller förstår allvaret
måste vara helt hjärntvättad och
förblindad av alla lögner som dagligen
serveras tillsammans med mörkläggningarna
de är vilseledda får som tror de går rätt
propagandan har intagit deras celler
stackars människor som låtit sig infiltreras
sanningen fortsätter driva på och avslöjar
vad som göms bakom "järnridån"





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-27 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är om de ens är får.
De kan vara ulvar i fårakläder eller rentav getter.
Religiöst beteende ska man inte låta sig förledas av.
There's more to the picture than meets the eye.
Den som går emot Israel går emot Gud.
Den som dialogpredikar med fienden går också mot Gud liksom den som vill ha dialog med islam.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP