Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag såg honom
Titta nu ditt
Titta ditt på dig själv
Titta på honom
Harmlösa människa

Utan tanke
Utan känsla
Utan någoting
Drömmer dig in i annan värld

-Det är min värld formad av mina egna tankar




Övriga genrer av Daimon
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daimon