Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från mitt oanvända konto


Toalettpoesi för småbarnsföräldrar

Äntligen ifred...

Nu ska vi bara

klara två

tömningar samtidigt

innan alla upptäcker

att man är borta

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 13:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya