Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

Tålamod
Borta avskalad
Oresonligt ursinnig
Vansinnet river
Barriärerna
mellan själ och identitet

Tålamod
Skrapas ihop
Från kistbotten
Samlas i en nätt hög
Får slå rot över natten
Hjärterot och hjärnerot
Superskrot




Fri vers av lilla t
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t