Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske står du på en perrong och väntar på livets tåg. Det ena efter det andra kommer in där. Men du dröjer dig kvar, som i väntan på nästa äventyr. Ibland spelar det roll när du stiger på och vad destinationen är.


pusselbitar av ett liv




Va?
Måste jag fatta något också?
Det var väl ändå mycket begärt.

Du är ung en stund i livet.
Mycket kan (h)ända då.
Men, du kan väl glömma även?

Om du vill mycket nog.
Om du bara försöker lägga bakom dig.
En sorts historia av något slag.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 14:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Var med se
är väl givet
i klivet i livet
vad annars
blir drivet...
2017-04-28

  TrollTörnTrappan VIP
Handlöst ändelselöst fullkomnande!?!
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP