Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fönstrets

I fönstrets spegel
vinkar vårlätta moln
kom ut, kom ut

Blodpåsen fäst vid
livets klätterställning
töms sakta

Tankarna saknar doft

©Bosse 27 april 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten