Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stämmas bensin

 

 

av koksaltlösning ett renspolat hjärta

som

försöker slå

försöker banka

 

 

av elchocksbehandlingar krossade synapser

som

försöker minnas

försöker känna

 

 

ni gjorde livet

till ett inbördeskrig

ett självhat

som inte kan släckas

med min stämmas bensin

eller era vattenpistolsdroger

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-27 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fokuserad smärta att inhalera
2017-04-28

  Maria Marängsviss VIP
Kniv i hjärtat. Kraftfullt.
2017-04-28

  henke_r
Institutionaliserad tyranni i dess renaste form. Väl diktat som alltid.
2017-04-27

    ej medlem längre
Varje bokstav, varje ord skriker av raseri och livets vanmakt.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP