Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga

Livet röda ros
Dödens bleknad
Dagen flytt sin kos
Ljuset byter skepnad

I mörkret spricker ut
Nålstick utav sken
Vandringen är slut
Lättnads sötma len

Vidder av en annan värld
Nya blott för dig
Väntar stillsamt en ny färd
Ett äventyr som öppnar sig




Fri vers av Vindeblad
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-27 15:21



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt vackert

Rytmisk
Som gjord för tonsättning
Gillar
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad