Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAJSA KAVAT, INTE SÅ SMART

 

Det fanns

ett mörker

ingen såg

 

dolt i skratt

och glatt humör

 

Kajsa Kavat

liten, tuff

och stor

 

inte rädd för

någon potentat

 

kärlek,

väl förborgad

hemlighet

 

hon visste inte

vad det var

 

gick rätt i fällan

och blev kvar

 

tecknen många

välbekanta

 

Kajsa Kavat

i mammans fotspår

gick ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-27 17:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört bra
2017-04-29

  KattenKin VIP
Tror ändå det var hennes räddning att vara kavat (syftar på titeln). Mycket mellan raderna på denna starka text. Det där mörkret, hemskt när barn måste uthärda det!
2017-04-28

    Dan Myrbeck
Tänkvärt o berörande.
2017-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Starkt om ett dystert levnadsöde!
2017-04-27

    ej medlem längre
Duktiga flickor är sårade flickor.
2017-04-27

  DavidM VIP
Uttrycket i raderna är väldigt starka. Berör.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP