Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på slutet

Mitt stormiga emotionella hav
slår in över förnuftets strand
under min väntan på tsunamin




Fri vers (Fri form) av Demander
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-04-27 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander