Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingarna

Tre dolda främlingar,
knackade på min dörr.
Den första var ödet,
mina misstag från förr.

Den andre var döden
med en skalle så vit,
slog ut med händerna
”De har bjudit mig hit”

Den tredje, kärleken
med en mun så röd,
hon kysste mig länge
enda tills jag var död.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-04-27 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander