Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte...

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte mina föräldrar
flyttat isär.
Kanske jag då vetat
vad kärlek är.

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte du hade
lämnat mig,
så skulle jag aldrig
ha träffat dig.

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte jag varit
allt för svag.
Då hade det varit
du och jag.

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte du avskytt,
jobbet mitt.
Då hade hjärtat
fortfarande varit ditt.

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte du ville,
bli maka till mig,
så hade jag redan
lämnat dig.

Om inte om inte fanns,
jag skulle vara någon annan stans.
Om inte mina föräldrar
flyttat isär.
Så skulle jag aldrig
skrivit det här.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt med nån som knystar ledtrådar.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander