Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev så nervös i samband med första sonens födelse att min mage tömde sig helt och hållet. Det dröjde 48-72h innan jag fick röra vid min förstfödde son.


(En nybliven fars) längtan

Ett par fladdrande ögon
jag söker din blick.
Jag vill röra vid dig
om jag så bara fick

För mig är du helt perfekt
din hud är nog mjuk,
jag får inte röra dig
för jag är lite sjuk.

När jag har blivit frisk
får jag röra vid din hud,
du pappas lilla ögonsten
gåva ifrån Gud.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander