Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plockar opublicerade utkast, skrevs i april 2017.


Humankapital

Noll marknadsvärde på botten
privat kris har sitt pris
klockan hastar,
gastar tolv på gungande golv




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-22 08:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2018-04-25

  Janina Kaminska
Välformulerade tankar.
2018-04-24

  i af apa
"gastar tolv på gungande golv"
snyggt!
2018-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
det är något speciellt med alla dina texter
ofta nära paniken
drastiska och humoristiska på samma gång

- ibland jublande i kärlek och hopp

- alltid en vild och vågad ordglädje!
2018-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan man undra om man inom ramen för det kapitalistiska systemet, har något egenvärde.
Det första folk frågar när man träffar dem är: "Vad GÖR du nuförtiden?"
Allt handlar alltid om vad man presterar.
2018-04-22

  Kungskobran VIP
Gastar tolv på gungande golv,
vilket häftigt uttryck
2018-04-22

  Viksten
Du och dina dikter har stort
värde för mig
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP