Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av vårens första droppar…

Likt ett vårregn ..
gör luften lätt att andas

likt ett vårregn ..
gör marken våt

likt ett vårregn ..
får blommor blomma

likt ett vårregn ..
lockar fram regnbågens kulör

likt ett vårregn ..
grönskar livets gåta

likt ett vårregn ..
fyller klorofyllens rus

likt ett vårregn ..
fyller du livet med ljus..




Fri vers av Ting69
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-28 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2017-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som ett vårregn av livslust och livsglädje!
Varenda droppe är värdefull.
2017-04-28

    ej medlem längre
Vilken underbart vacker vårpoesi.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ting69