Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

 

Det finns vänner

som ännu är okända

 

men som kommer

genom skogarna

 

när tiden är inne

för nya mötens under




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-28 08:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, det okända, de okända har sin tid innan vi ser och förstår, gör dem kända

tröstedikter brukar jag kalla sådana texter, de tröstar en själv och andra
2017-04-29

    ej medlem längre
Ja.
Förr eller senare möter vi alla vår skogsman eller vårt skogsrå.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP