Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sneda blickar

Den ene måste se upp till den andre

Men den andre ser bara ned på denne

Det uppstår aldrig någon korsbefruktning

av dessa blickar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-28 09:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Iakttagelse med Öhrnblick!
2017-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det skönt att slippa sådan befruktning.
Den enda befruktning jag vill veta av är den som har med korset att göra, d v s då människor genom tron på Jesus blir födda på nytt.
2017-04-28

    Sefarge VIP
Det bor en"liten guru"
i Örnen.
Kloka visdomsord!
:)
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP