Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben hör lite dåligt

Så när kassörskan önskade det gamla paret trevlig helg
svarade gubben
Nä, det är ingen älg
Det är min fru...

Ken Cassel
28/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 10:26



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Sååå gulligt =) KRAM till dig
2017-04-30

    ej medlem längre
Haha... det är inte lätt att tappa hörseln
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel