Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös

Tänkte på det där ordet, villkorslös.
Är det så kärleken till barnen bör beskrivas?
I det att den är lika brinnande oavsett allt.
Helt oberoende yttre faktorer, sinnestillstånd, tid och rum. Helt utan krav på motprestation och tacksamhet.
Och om det är så, vilka andra känslor äger rätten att beskrivas som villkorslösa?




Fri vers av orbis tertius
Läst 198 gånger
Publicerad 2017-04-28 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius