Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i samband med diktworkshop för Bob Hansson i Hudiksvall -17. till min son Isak 3år.


Tack till dig

Tack till dig
för att du är halva mig,
med alla fördelar och brister.

Tack till dig
för att du är halva mig,
i alla framgångar och tvister.

Tack till dig
för att du är halva mig,
igenom resten utav livet.

Tack till dig
för att du är halva mig,
och detta är med kärlek skrivet.

Tack till dig
för att du är halva mig,
i allt som blir och var

Tack till dig
för att du är halva mig
och för att jag får vara din far.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-28 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander