Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget

En osynlig själ som ville försvinna
det är onödigt att leta när det inte finns något man vill finna

Gråa färger vart jag än ser
tar det aldrig slut?
jag orkar inte mer

Det är svårt att veta åt vilket håll man ska springa
när man inte vet vad det är man springer ifrån

Ett virus som redan har spridits
ett huvud som redan förvridits

Så kollade någon på mig när jag inte fanns,
en mening som drog mig ut ur min trans

En liten gnista
du i min själ rista

Första andetaget
sen ett steg i taget




Fri vers (Fri form) av JonathanS
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 14:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Denna någon är en skattefri förmögenhet!
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS