Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Loop i kommunikation....

 

... eller det meningslösa innehållet i en mening

 

Jag vet vad jag menar

Det är inte det jag menar

Du vet det

Jag menar...

Det är svårt att mena vad man säger

Du menar...

att jag måste veta vad jag säger?

Först då kan du förstå

Menar du det?

Menar du att jag inte förstår

vad jag menar?

För att du inte ser

nån mening i det?

Men om min mening är annorlunda

Hur ska jag då veta

om det jag menar

får rätt mening för dig

Så du kan förstå

Meningen?

Meningen är nog att förbli

menlös och meningslös

För det här är det ju ingen mening med

Eller hur?

Förstår du vad jag menar

eller?

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-28 18:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett evigt continuum
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya