Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scener ur ett vardagsliv (2)

 

Husbonn drillar irländsk folkmusik på verandan

Har tänt grillen och klunkar öl

Inväntar dotter med pojkvän

 

Yngsta dottern ligger utslagen i sin säng

mellan dataspel och skapande konstverk

Och fnitter o flams på skype med sin vän

 

Jag sitter med ett glas vin

ett tömt glas southern comfort

en halvtömd nezeril

och trumpetar mina egna serenader från fåtöljens djup

 

Skriver lite

beställer en melodica

klappar vovvarna

och häller upp ett glas rött till

 

Husbonn kikar in då och då

försöker locka ut mig i solen

som är för kall för min

ömkan

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 19:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket inlevelse full text:)
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya