Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En är en

En nazism är en rädsla för arvsförlust
En nazism är en konservburk som växer
En förvaltning är en kil mellan utbud och efterfrågan
En förvaltning är en socialdemokrat
En socialdemokrat är ingen person
En socialdemokrat är en socialdemokrat
En matkasse är en framtid
En matkasse är en led mellan tomhet och mättnad
En död syrier på tv är en död syrier på tv
En internationell solidaritet är inte nationell
En död peter forsberg på tv är inte en död peter forsberg på tv
En död peter forsberg är en landssorg






Fri vers av styff_
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-28 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_