Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll är jag din

Min favorit musik i öronen,
Dricker rött
Fixar mina naglar.

Med min spets kinomo på,
Rosa under.
Ögonskuggan på
Och liplinern lika väl så.

Mina läppar är fylliga,
Mjuka
Längtar efter dig.

Det långa blonda håret,
Ner till min svank

Känner mig attraktiv,
Känner energin flöda inom mig

Känner mig hög,
Av glädje
Av kärlek
Av lugnet

Känner mig Attraktiv
Kärleksfull
Lekfull
Lycklig

Närvarande,
nu är det dags för en cigg
Ikväll är jag din




Fri vers (Fri form) av Lolita95
Läst 411 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-04-28 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En känsla man unnar alla!!! Levande ord!
2019-01-21

  Lars Hedlin
UNDERBAR!
2017-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2017-04-29

  Gin83
Åhh riktigt bra
Passionerat Och längtansfullt
Målande
Du visualiserar verkligen skickligt
Gillade
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lolita95