Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matjrosjka

Du söker
tränga igenom
fosterhinnorna

växa ur vanan
årstidsbunden
transmutation

illusionen
om förändring
förflackas i

speglingen av egots epigoneri




Fri vers av Ada P VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-29 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP