Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgränsning

Solskratt

perforerar mörkret

Morgondagen växer inom oss




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 411 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-04-29 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert
2017-05-13

  Irene Åberg
Hej*
Underbar bild*
Underbar*Text*
Underbar*Natur*Harmoni Tack*Kram*
2017-05-09

  i af apa
Tack!! Precis vad apa behövde höra idag! Ja här finns de flera bottnar...
2017-05-09

  walborg
Mångbottnat - innehållsrikt i få ord
2017-05-04

  Salvation Pepper
Sköna ord.
2017-05-02

  StinaJ VIP
Vacker text om livslust som vaknar i morgonsken.
2017-05-02

    ej medlem längre
Det var en mycket lyckad text och ett sätt att skrämma iväg mörkret.
Och bli glad inombords!
2017-05-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Underbart Positiv - Tack !
2017-04-30

  Linda CH VIP
Underbart formulerat!
2017-04-29

    jaybird
"Solskratt"
Solkatten behöver inte vänta längre på sitt erkännande. Du fann den i ett leende.
Den här lilla texten är stor.
2017-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
solskratt är ett härligt ord - som performerar mörkret!
Fint i få ord!
2017-04-29

  ULJO
Insiktsfullt diktat
2017-04-29

    ej medlem längre
Positivt och hoppfull gryning
2017-04-29

    ej medlem längre
Vackra ord fyllda med hopp och trygg visshet.
2017-04-29

  Vindeblad
Hoppingivande och inspirerande!
2017-04-29

  DavidM VIP
Vackert skrivet. Strimmor av klarhet i texten.
2017-04-29

  Quasimodo
Frigörande och sköna ord här!!
2017-04-29

  alicja lappalainen VIP
Rubriken leder tankarna till rörelse i övergångsprocessen från det mörka tillståndet till det ljusa. En neologism fördjupar kontraster, kondenserar glädje och hoppet samtidigt personifierar dem
2017-04-29

  Joakimnordbrandt
Fin dikt. Berörande.
2017-04-29

  Gin83
Vackert och väcker tankar
Gillade
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska