Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å


till elis burrau

han sa
här finns inga skyltar
här finns bara
det magiska livet
& det fanns inga
skyltar




Fri vers (Fri form) av Ægithalos
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-29 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ægithalos