Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på randen till natt

 

 

visst ville han lyssna vindens viskning

men något annat

tog honom med storm

 

lungorna fylldes

med

flyende skyar

sankmarkers suckar

älvvattnets lovsång

 

 hans hörbara

andetag luftar

brytningstidens oro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-29 21:54



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
BRA !!!
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg