Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonata no 14

Jag sitter vid pianot
fingrarna spelar månskenssonaten,
men tankarna är
någon annanstans.
På psyket och jag minns,
hennes hår och hängande huvud.
Varför hade hon försökt
ta livet av sig själv?
Har hon blivit utsatt för incest?
Bara hon och hennes pappa vet!
Tänk om de båda förträngt det,
som en mardröm bland mardrömmar?
Har det då verkligen hänt?
Eller är det bara en mardröm
som givit mig mardrömmar?




Fri vers av Demander
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-04-30 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander