Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 42


varnande hoten
mediernas varande
vandrar bort från oss




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-04-30 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin