Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kusin gick bort alldeles för tidigt det gjorde även min styvbror, båda hette Jonas. Detta är en dikt till min kusin.


Farväl Jonas!

En liten låga lyser upp min bok,
en liten låga som kämpar mot vinden
i ett öppet fönster en septembernatt
Ett litet ljus som ger värme, i en kall natt
ett litet ljus som vill överleva tiden…
Tiden av hat, våld och missbruk
lågan slocknar, farväl Jonas!




Fri vers av Demander
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-04-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander