Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som stjärnor

det sprakar och knäpper
och röken letar sig fram
mellan kvistar, gulnat gräs och torra grenar

jag ser hur lågorna sprider sig
snart är hela högen övertänd
och bålet brinner med våldsam kraft

jag skyler mig med händerna mot hettan
elden dånar som vågor i stormen
luften flimrar

och jag följer
hur svärmar av gnistor
flyger

mot himlen




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-10 19:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar en levande och detaljrik bild med dina ord!
Tänker att vi alla är gnistor som flyger mot himmelen och blir stjärnor som glittrar och glimmar.
2017-05-16

    ej medlem längre
När jag läser dina ord känner jag värmen och förnimmer gnistorna som ger många känslor.
2017-05-16

  Karina"Kia"
Valborgsmässoafton och eldens kraft..

Snyggt målande skrivet!
2017-05-11

  Anya VIP
Glädjen över en vårbrasa tänker jag när jag läser. Vackert framburen. Kanske flyger vi alla mot himlen...tänker jag när jag läser sista raden. Bra!
2017-05-11

    ej medlem längre
Fantastiskt ser det!!!
2017-05-10

  DavidM VIP
I dina rader känner jag eldens kraft. Applåd!
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP