Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10/11-96


Färgad födelse

Den brinnande solen
satte fälten i brand.
Molnet tömde sig
på livgivande vatten
i skymningen föddes
en rak regnbåge.




Fri vers av Demander
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-30 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander